söndag 15 november 2009

Tonfiskstock

För någon vecka sedan slog jag på stort och köpte en stock tonfisk. Alltså typ fem burkar i en förpackning på rad. Som snus fast tonfisk. Vad jag inte tänkte på då var att burkarna i stocken inte har såna där handtag på locket. Nu är jag alltså tvungen att använda en liten djävulsk metallkonservöppnare. Klarar jag det? Nä. Jag fick inte hål på burkjäveln idag när jag var mer sugen på tonfisk än någonsin tidigare. Jag funderar på att slänga ut allting åt den där tanten som bugar och tar sig för hjärtat varje gång hon möter mig. Hon som drar en väska efter sig och säger något på sitt modersmål som inte är svenska.

Tips: Köp inte tonfiskstockar om ni inte är starka i nyporna.

Imorgon börjar min praktik på radio x3m. Det ska bli roligt. Fast jag kan inte det här med busstrafiken inom den här stadens gränser riktigt ännu. Jag vet inte ens på vilken sida av vägen jag ska stå. Inte heller när jag ska stå där, och inte när jag ska trycka på stopp.
Jag önskar jag hade lite bättre grepp om avstånd, tid, riktning, rymd, ja gestaltning i allmänhet. Men det finns inget man kan göra åt det. Så om jag kommer fram imorgon kommer jag fram antingen en halv timme för tidigt eller för sent. Hemvägen ska vi inte ens tala om.

2 kommentarer: